Renault Radyo Teyp Kodu Bulma Servisi

Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımızda sizlere Renault grubu araçlarımızın unutulan kaybedilen radyo teyp güvenlik pin koduna nasıl ulaşabilirsiniz dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.
Araç aküsü değiştirildiğinde veya teyp arkasındaki güç soketi çıkartıldığında teyp kendini korumaya almakta ve tekrar açılması için tarafınızdan pin kodunu girmenizi istemektedir. Şifre sağlama hizmetini Renault müşteri hizmetleri vermekte olup ücret isteyip istemedikleri konusunda bilgi sahibi değilim. 444 6 247 numaralı renault servisini aradığınızda sizlerden ruhsat bilgilerinde yer alan Şase no, Motor numarası son 4 hanesi, plakanızın son 4 hanesi gibi bilgeleri isteyerek canlı yardım şeklinde şifrenizi öğrenebildiğiniz servise ulaşamadığınız durumlarda sayfamızda bulunan online şifre çözme programımızı kullanabilirsiniz.
Teybe ait pin kodunu öğrenmek için öncelikle teybin hangi seri olduğunu bilmeniz ve bunun için ise teybinizin seri  numarasını öğrenmeniz gerekmektedir. Gerek youtube gerek arama motorlarında araçların teybinin nasıl söküldüğü hakkında bir çok yardımcı video bulunmaktadır.

Öğrenmiş oldukları şifreyi araç teybinize girmek hakkında bilgi sahibi olmayan  arkadaşlar youtubeden araçlarının modeline göre teybe şifre pin girme şeklinde arama yapabilir öğretici videoları inceleyebilirler.

Renault teyp kodu bulma programı;

Not: Teybinizi açmak için fazla sayıda yanlış pin kodu denemesi yapmanız teybinizi servis dışı bırakacak olduğundan programların oluşturduğu şifre eğerki yanlış ise fazla sayıda deneme yapmadan profesyonel destek alınız.
0 0 vote
Makale Puanı
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bu konuda sorunuz mu var ? O halde yorum yaz!x
()
x